Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı mazarrat gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal kırmızıır.

Yangın ve acil keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da deyiş edilen bu şube temelı modellerde olağan kapı koluna mümasil. 

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını manzum kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ulaşım kolaylığı çıkarmak ammaçlı kuruluşlmış merdivenlerin haricinde birey güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirim kurtarmak hesabına yangın merdivenleri içre kişioğlu çitndıran tüm konstrüksiyonlarda olmalıdır.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın yönı teselsül yangının sair alanlara ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrol altına tuzakınması kolaylaşır ve daha şu denli dokunca vermesi önlenir.

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı essah haydi haydi açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Global ve dağınık satış yapmakta olan Kar Door Çelik Kapı, Veli Bölgesi özellikle geçmek üzere bütün Türkiye geneline müstacel çıkış kapısı ihtiyaçlarınızı hızlı şekilde gidermektedir. Her ne denli yaşanabilecek yangın kabil olumsuzluklar binalarda istenmiyor olsa da, her esas karşı henüz hazırlıklı olabilmek midein ivedili çıkış bapsı oluşturulmasında kompetan desteğini Kar Door Çelik Kapı ile arkanıza kırmızıırsınız.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insanoğlu yaşamını esasi vadi, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

çıkma bünyelarda ve yangın merdiveni sahaı ancak olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Report this wiki page